onsdag 7 maj 2014

Längtar efter värmen

Våren är här men var är värmen? Många härliga långpromenader har man gjort ute i naturen med hundarna men ibland skulle man önska sig lite mer värme & sol :-)

Gemma, Blaser och Rio mår alla bra och de har fått tillbaka sina vanliga rutiner efter valparnas flytt. I slutet av juni flyttar även Beck tillbaka till oss och det ser vi fram emot.

Just nu ska Blaser börja tränas i apportering igen efter en lååång vintervila, Gemma ska konditionstränas tillbaka till samma form hon hade innan valpkullen och Rio ska få fräscha upp lydnaden i form av stop signalen.

I juli hoppas vi hinna starta med Blaser på ett b-prov innan sommarens semester i Finland. Gemma har pensionerats både från avel, prov och jakter och njuter av sin tillvaro som högt älskad familjehund för tillfälle. Rio kommer inte startas på prov men däremot kommer han att användas som stötande hund på rapphöns- och fasanjakter under kommande jaktsäsong. Hösten får sedan visa vad ska Beck få jobba med, men en b-provstart kan eventuellt ligga i planerna för honom också.

Vi passar även på att gratulera kennelmatte Susannas kusin Mikael med sambon Metti som fått en liten tjej häromdagen! I augusti vankas det ett stort bröllop för detta par i Helsingfors vilket kommer att krona den planerade semestern i Finland.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar